FIDELITATE RĂSPLĂTITĂ

0
37

Cuplurile care au împlinit 50 de ani de căsătorie, dar și buzoienii centenari au fost premiați, luni, de Primărie. Un buchet de flori, o diplomă și o sumă de bani au primit toate familiile din Buzău care marchează, anul acesta, nunta de aur. După ce au primit premiul și felicitările, vârstnicii au fost invitați la un restaurant din oraș, unde s-au distrat și au depănat amintiri.
Municipalitatea buzoiană continuă tradiţia premierii cuplurilor care au reuşit admirabila performanţă de a convieţui împreună o jumătate de secol. Ca urmare, zeci de cupluri din oraşul Buzău, care au împlinit 50 de ani de căsnicie, au fost premiate de Primăria Buzău cu diplome, flori şi cu o sumă de bani.
După ce și-au primit premiile, vârstnicii au fost invitați la un restaurant din municipiu unde s-au distrat și au depănat amintiri. Bătrânii s-au bucurat de invitația făcută de autorități și nu au ratat ocazia de a împărtăși câteva dintre secretele unei căsnicii îndelungate.
Și Consiliul Județean a marcat Ziua Internațională a Vârstnicilor. Președintele Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu a mers în vizită la o femeie care a împlinit 104 din localitatea Nișcov, apoi a petrecut câteva ore cu bătrânii din centrele de la Smeeni și Pogoanele.

DENISA IRIMIA/ ROBERT OPREA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ