FINAL DRAMATIC LA NEHOIU

0
33

Femeia dispărută, găsită decedată pe malul Buzăului

După mai bine de o săptămână de căutări, femeia dată dispărută la Nehoiu a fost găsită decedată, a anunțat Insepctoratul Județean de Poliție Buzău. Femeia ar fi plecat de acasă în data de 23 iunie, o zi mai târziu fiul ei a anunțat dispariția iar după zile în șir de căutări, buzoianca a fost găsită fără suflare.
Dramă pentru tânărul din Nehoiu care și-a căutat mama disperat mai bine de o săptămână. Aceasta a fost găsită de către un jandarm decedată pe malul râului Buzău. Femeia plecase de acasă în data de 23 iunie iar de atunci nu a mai dat niciun semn. La o zi distanță de la dispariție, fiul ei a mers la Poliție pentru a cere ajutor și ulterior au fost constituite echipe de căutare la care s-au alăturat polițiști, jandarmi, pompieri și localnici.
Fiul femeii dispărute crede că o depresie ar fi determinat-o să plece de acasă, din pricina unui conflict pe posesia unui teren. Inspectoratul Județean de Poliție Buzău a deschis un dosar penal pentru moarte suspectă iar femeia va fi supusă unei necropsii pentru determinarea cauzei morții.
Florin Zafiu
Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ