FRF, DATĂ ÎN JUDECATĂ LA TAS! „Vioară” îşi caută dreptatea în Elveţia

0
113

Anul trecut, pe 25 mai, Comisia de Disciplină din cadrul Federaţiei Române de Fotbal a hotărât suspendarea şi amendarea corpului tehnic al defunctei divizionare „B”, Gloria Buzău. Alături de antrenorii buzoieni au fost suspendaţi şi o serie de jucători. Ion Viorel, fostul jucător al Gloriei Buzău, la momentul respectiv antrenorul principal, a încercat să atace decizia federalilor pe toate căile interne, însă în cele din urmă a fost nevoit să-i cheme pe Răzvan Burleanu şi Compania la Lausanne, în Elveţia, acolo unde îşi are sediul Tribunal de Arbitraj Sportiv.
”Sunt nevinonat și susțin asta în continuare. Mi-au fost respinse toate apelurile, așa că avocatul meu s-a adresat TAS, deschizând un proces contra federației” – Ion Viorel. Sursă: libertatea.ro
Prima întrevedere la TAS va avea loc pe 14 iunie. În vârstă de 49 de ani, antrenorul Viorel Ion a fost sancționat cu măsura interzicerii oricărei activități legate de fotbal pentru o perioadă de doi ani și o penalitate sportivă de 200.000 lei. Dacă va avea câştig de cauză în Elveţia, „Vioară” este decis să atace decizia FRF în instanţă civilă din România.

REPORTER: ANDREI PIŢIGOI

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ