GABRIEL AVRĂMESCU, ALES LIDER PNL

0
89

Liberalii și-au desemnat echipa de conducere
PNL Buzău și-a ales liderul. În weekend, la nivelul filialei județene PNL Buzău au fost organizate alegeri interne. Aproape 400 de delegați și-au exprimat votul pentru funcția de președinte al organizaţiei și pentru componența Biroului Politic Județean. Cu majoritate de voturi, deputatul Gabriel Avrămescu a câștigat alegerile interne pentru funcția de președinte al filialei PNL Buzău.
Gabriel Avrămescu a fost ales în funcția de președinte al filialei județene liberale cu 98% din voturi, respectiv dintr-un total de 376 de delegați prezenți, 345 de voturi din 351 valabil exprimate, 25 fiind nule, în timp ce contracadidații Valeriu Marcu și Ion Mircea, au primit 5 voturi, respectiv 1 vot favorabil.
În ceea ce privește componența Biroului Permanent Judeţean, în urma numărării voturilor, funcțiile de prim-vicepreședinți au revenit senatorului Vlad Pufu și primarului comunei Scutelnici, Constantin Rusen, care au reușit să se poziționeze detașat cu 316 voturi favorabile, respectiv 257, din 360 valabil exprimate. Va urma o perioadă de consolidare a partidului, a declarat președintele ales al PNL.
PNL Buzău are și 8 vicepreședinți câștigători ai alegerilor interne, respectiv Gheorghe Firon, Viorel Holban, Ionuț Iuga, Vasile Dobre, Mircea Posea, Daniel Țiclea, Florin Năstase, Amalia Epuran. Alegerile din cadrul Comitetului de Coordonare Județean au desemnat și 15 membri în Biroul Permanent Judeţean. În urmă cu o săptămână liberalii au ales președintele filialei municipiului Buzău, în persoana senatorului Vlad Pufu.

Florin Zafiu
Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ