Gărzile medicilor nu mai sunt afișate pe site! Măsură de protecţie. luată de conducerea Spitalului Judeţean Buzău

0
1904

Începând de luna aceasta, buzoienii nu se mai pot informa de pe site-ul Spitalului Judeţean Buzău in legatura cu programul medicilor de gardă.Conducerea unitatii a explicat că a luat aceasta masura la rugămintea mai multor medici care ajunseseră să fie luati cu asalt de pacienti ca urmare a renumelui pe care il au, in timp ce medici mai putin cunoscuti dar la fel de buni erau ocoliti.
Până acum, Spitalul Judetean Buzău, publica pe site, numele medicilor de gardă de pe fiecare sectie. Astfel, buzoienii aveau posibilitatea să afle graficul cu gărzile medicilor. Incepand din aceasta lună, conducerea unității spitalicești a decis să renunțe la afișarea programului cu gărzi. Asta ca urmare a rugămintilor adresate de medicii de gardă.
Un alt motiv care a stat la baza acestei măsuri are legătură și cu câteva cazuri din tară, unde in urma publicării programului de lucru, locuintele unor medici au fost sparte de hoti care stiau cand acestia sunt in garda si lipsesc de acasa
Reprezentanţii Spitalului Judetean Buzau spun că măsura nu este definitivă şi a fost instituită doar pentru luna iulie. Dacă aceasta măsură va conduce la o uniformizare a pacienţilor în cabinetele medicilor buzoieni atunci ea va fi menţinută pentru o perioadă mai mare de timp.

Florin Zafiu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ