Gărzile medicilor trecute la secret…definitiv

0
47

Buzoienii nu vor mai avea posibilitatea de a se informa de pe site-ul Spitalului Judetean Buzău despre programul medicilor de gardă. Măsura a fost luată de conducerea unitătii spitalicesti la rugămintea medicilor. Desi initial a fost instituită ca o măsură temporară, conducerea celei mai mari unităti spitalicesti din judet a decis ca aceasta să rămână definitivă.

Până în luna iulie pe site-ul Spitalului Județean Buzău era afișat programul medicilor de gardă pentru fiecare secţie. Astfel, buzoienii aveau posibilitatea să afle ce medic este de gardă. Incepand cu luna iulie, programul medicilor nu a mai fost facut public. Deși a fost instituită ca o măsură temporară, doar pentru luna iulie, conducerea instituției a decis ca aceasta să rămînă definitivă.

Cererea a venit chiar din partea cadrelor medicale care s-au plâns că sunt luate cu asalt de anumiti pacienti care se prezinta la spital, special pentru a fi consultati de anumiti medici, asta in detrimentul unor medici la fel de buni.

Prin decizia luată conducerea spitalului urmărește o uniformizare a pacienţilor în cabinetele medicilor buzoieni și în același timp protejarea personalului de situații neplăcute.

(Florin Zafiu)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ