GEST EXTREM

0
48

Un militar buzoian, în vârstă de 40 de ani, a fost găsit spânzurat sâmbătă, la subsolul blocului în care locuia, în zona Spiru Haret, din municipiul Buzău. Macabra descoperire a fost făcută chiar de către socrul bărbatului. Acesta a coborât la subsolul imobilului când a văzut că ginerele său, care spusese că merge să ia câteva borcane, nu mai revine în casă. Din păcate, el a fost descoperit fara viata de catre rude.

Socrul bărbatului, militar și el de aproape 40 de ani, declara că acesta ar fi recurs la gestul extrem din cauza problemelor pe care le-ar fi avut la locul de muncă, unde ar fi fost suprasolicitat de sarcinile primite de la superiori. Vestea că militarul si-a pus capat zilelor la subsolul blocului i-a socat pe vecinii acestuia.

Socrul său a dat de inteles ca nu numai problemele de la munca l-ar fi demoralizat ci si unele legate de familie. El povestea că bărbatul ar fi amenințat de mai multe ori că va recurge la gestul extrem. A încercat să-l determine să-și scoată din minte acest gând sumbru, insa nu a reusit. O vecina l-a vazut pe militar, in dimineata zilei de sambata si ceva a facut-o sa se gandeasca la ce era mai rau. Cu o seară înainte, barbatul venise la ea. Părea abătut și a încercat să-și descarce sufletul.

Subofiţerul  locuia de câțiva ani cu chirie, alături de soția și fiica sa, într-un apartament din blocul de pe Bulevardul Spiru Haret. Trupul bărbatului a fost dus la Serviciul de Medicină Legală Buzău. Polițiștii și procurorii militari cerceteaza acest caz pentru a stabili cauzele în care s-a produs decesul.(Dana Sin)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ