GRĂBIȚI SĂ-ȘI PLĂTEASCĂ DĂRILE

0
46

Abia au scăpat de cheltuielile cu sărbătorile de iarnă, că buzoienii au și dat fuga la ghişeele de la Taxe şi Impozite din Primărie.

Deși mai au timp până pe 31 martie, ca să beneficieze de bonificația de 10%, oamenii au ales să vină chiar din primele zile ale anului să-și achite dările. Ei spun că banii au fost puși deoparte de ceva timp, tocmai cu gândul de a scăpa de o grijă. Așa se face că pe holurile din Palatul Comunal s-au format cozi, de la primele ore ale dimineții.

Cei mai mulți dintre buzoienii care au venit la ghișeele de la Taxe şi Impozite din Primărie  sunt pensionari, iar pentru ei a devenit, de câțiva ani, o obișnuință în a plăti dările, din primele zile ale anului.

Au fost și buzoieni care au stat la coadă pentru a-şi înregistra noile proprietăţi, pentru care trebuie să plătească impozite locale. Din acest an, buzoienii plătesc taxe şi impozite locale mai mari cu 10%. Majorarea a fost aplicată de administrația locală după mai mulţi ani în care acestea au fost menţinute la un nivel scăzut.(Dana Sin)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ