Guvernul acordă sprijin după incendiul de la Siriu

0
6

12 construcții ușoare și aeroterne pentru sinistrați
Comitetul Național pentru Situații de Urgență a luat decizia de a acorda sprijin familiilor afectate de incendiul înregistrat în satul Muscelușa din comuna Siriu. Prefectura Buzău a anunțat că autoritățile centrale au decis scoaterea de la rezervele de stat a 12 construcții ușoare din elemente modulare, dotate cu aeroterme, pături, saltele, perne și lenjerii de pat, pentru a fi puse la dispoziția persoanelor sinistrate. În urma unei discuții purtate între deputatul buzoian PSD Romeo Lungu și ministrul Culturii Lucian Romașcanu, s-a luat decizia de a fi sesizat secretarul de stat din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, Raed Arafat.
ROMEO LUNGU FACEBOOK
“În urma incendiului din satul Mușcelușa, comuna Siriu, în care șase familii și-au pierdut casele…domnul Romașcanu a reușit să ia legătura cu secretarul de stat Raed Arafat și a obținut de la acesta confirmarea că va trimite de urgență la Siriu 12 construcții ușoare din elemente modulate, dotate cu aeroterme, pături, saltele, perne și lenjerii de pat pentru ca oamenii să nu sufere și mai mult, acum în prag de iarnă”, a anunțat deputatul PSD Romeo-Lungu.
Un incendiu puternic a avut loc în data de 17 octombrie la Siriu.Au fost afectate 3 clădiri pe o suprafață de 600 mp, 16 oameni, între care și copii, rămânând fără un acoperiș deasupra capului. În urma cercetărilor s-a stabilit că focul ar fi fost determinat de un scurt circuit electric.

Florin Zafiu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ