Harul de a fi polițist

0
81

Sfaturi de la șeful Poliției Buzău pentru cei care vor să îmbrace uniforma de poliție
Cu ocazia Zilei Poliției Române, Inspectoratul Județean de Poliție Buzău a organizat un eveniment la care au luat parte atât tineri care au îmbrăcat uniforma legii, continuând tradiția din tată în fiu cât și angajați care după ani de zile în care s-au luptat cu infractorii, au ales să își schimbe meseria. Un moment inedit a fost cel în care șeful Poliției s-a adresat copiilor care ar putea peste ani să își dorească o carieră în domeniu.
Meseria de polițist pe cât de frumoasă pare, pe atât este de periculoasă și plină cu momente care te împing către limite. Dar orice sacrificiu vine și cu o răsplată. Cu ocazia Zilei Poliției Române, inspectorul șef al Inspectoratului de Poliție Buzău a vorbit despre ce anume l-a determinat cu ani în urmă să îmbrace haina de polițist.
În cadrul unui eveniment ce a avut loc la Galeriile de Artă Buzău, conducerea inspectoratului le-a transmis elevilor prezenți că nimic nu este imposibil. Pentru a deveni polițist trebui doar să înveți bine și să îți dorești cu adevărat.
Dacă unii dintre noi ar da orice pentru a îmbraca uniforma de Poliție, alții se gândesc, după mulți ani de muncă la o altă meserie. În orice moment, îți poți schimba în viață drumul dacă harul o cere, așa cum a fost cazul unui polițist, fost jandarm, transformat în preot.
În cadrul activităților desfășurate la Galeriile de Artă a fost organizată o expoziție ce a surprins imagini cu polițiști ce au optat pentru schimbarea profesiei de-a lungul carierei, moment organizat cu ocazia Zilei Poliției Române.

Florin Zafiu
Adrian Meteleanu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ