ÎN CONTINUARE, CAZURI MULTE

0
15

Încă 93 de buzoieni au fost confirmaţi cu Covid 19, în prima zi a săptămânii. Incidenţa cazurilor la nivel judeţean, în ultimele 14 zile la mia de locuitori s-a apropiat foarte mult de 2.
Numărul de infectări cu noul coronavirus se menţine la un nivel ridicat Buzău. Conform datelor Direcției de Sănătate Publică, în ultimele 24 de ore, în județul Buzău au mai fost confirmate 93 cazuri noi de persoane infectate cu SARS CoV-2. 38 pacienți au fost diagnosticați în laboratoare private de analize și 11 pacienți au fost diagnosticați în unități sanitare din alte județe. Pacienții nou confirmați au vârste cuprinse între 3 luni și 84 de ani. Totodată, coeficientul infectărilor cumulate la 14 zile, raportate la o mie de locuitori, calculat de către Direcția de Sănătate Publică, a ajuns la 1,99.
Potrivit informaţiilor oficiale, numărul persoanelor confirmate pozitiv cu Covid-19 de la începutul pandemiei a ajuns la 4739, iar al celor vindecate, la 3418. Totodată, de la debutul pandemiei, judeţul Buzău a înregistrat 126 de decese ale unor pacienţi confirmaţi cu Covid-19.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ