În plin scandal, liberalul Bolojan vizită în fieful PSD

0
8

Cum vede presa națională vizita de la Buzău…
În plin scandal generat de ruperea coaliției PNL-USR-PLUS și acuzații de blat între PSD și PNL, liberalul Ilie Bolojan a făcut o vizită în fieful PSD Buzău. Președintele Consiliului Județean Bihor a declarat că nu există nicio legătură politică cu primarul municipiului Buzău în contextul în care Constantin Toma a declarat recent că a purtat discuții cu Ilie Bolojan și Ludovic Orban pentru a trece la PNL.
Întâlnirea dintre Constantin Toma, primarul municipiului Buzău și Ilie Bolojan, președintele Consiliului Județean Bihor este văzută suspect de către presa națională. “În pline acuzații legate de un blat PNL – PSD, liberalul Ilie Bolojan este la Buzău ca să îl susțină pe primarul PSD la un referendum local”, titrează site-ul Știripesurse.ro
Fostul primar al municipiului Oradea a declarat că vizita sa la Buzău nu trebuie văzută într-o cheie politică.
Pe de altă parte, primarul Constantin Toma a dezvăluit recent că și-a dorit plecarea în PNL în timpul în care PSD se afla sub conducerea lui Liviu Dragnea. Dorința sa de a pleca la liberali este cunoscută în interiorul PSD Buzău.
PSD a fost acuzat în ultima perioadă de către USR-PLUS de aranjamente politice cu PNL. Răspunsul nu a întârziat să apară, social democrații sugerându-le celor din USR să se decidă dacă mai rămân sau nu putere întrucât PSD nu se va implica în lupta din coaliția celor două partide aflate acum în tensiuni politice.

Florin Zafiu
Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ