ÎNCĂ UN DRUM JUDEȚEAN REABILITAT

0
54

În luna septembrie a acestui an, consilierii județeani au votat hotărârea privind reabilitarea drumului județean 203L, pe tronsonul Cozieni-Bozioru-Brăești. După ce s-a trecut de această etapă, reprezentanții Consiliului Județean au făcut demersuri ca lucrările la acest tronson să fie prinse în programul Național de Dezvoltare Locală. Acest lucru s-a reușit, urmând ca în viitorul apropiat, conducerea instituției să semneze contractul. În urma licitației va fi desemnată  firma care se va ocupa de reabilitarea acestui tronson.

Refacerea completă a acestui tronson va aduce un plus de imagine județului Buzău, mai ales din punct de vedere turistic. Astfel, această zonă cu un important potenţial turistic din judeţ, va fi mult mai accesibilă celor care doresc să o viziteze.

Reabilitarea drumului județean 203L, pe tronsonul Cozieni-Bozioru- Brăești face parte dintr-un lung șir de proiecte pe care Consiliul Județean vrea să le realizeze cât mai repede. Refacute vor mai fi drumul 203K, de la Mărăcineni până la Vintilă Vodă, precum și drumul judeţean Bisoca-Săruleşti-Vintilă Voda, ce va fi reabilitat în următorii doi ani, cu fonduri guvernamentale.(Dana Sin)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ