ÎNCEP REPARAŢIILE LA MĂGURA

0
34

După numeroase amânări, lucrările de refacere a tronsoanelor afectate de alunecările de teren de pe Drumul Naţional 10, vor începe, în sfârşit, săptămâna viitoare. Anunţul a fost făcut de conducerea Prefecturii, în şedinţa Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă.
Societatea care a câştigat licitaţia pentru lucrările de refacere a Drumului Naţional 10, va deschide, în sfârşit, şantierul. Prefectul judeţului, Carmen Ichim a anunţat în şedinţa de marţi a Comitetului pentru Situaţii de Urgenţă, că lucrările vor începe în punctul Măgura, cel mai afectat de alunecările de teren.
Lucrările vor fi supravegheate îndeaproape de reprezentanţii Prefecturii, care vor să se asigure că lucrările nu se vor lungi mai mult decât este cazul.
Autorităţile de la Bucureşti au decis să se mobilizeze în privinţa DN 10, care face legătura între Buzău și Brașov, în vară, când reprezentanții Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere și ai Ministerului Transporturilor au inspectat sectorul de drum afectat de alunecările de teren. Ei au văzut la faţa locului, zona avariată de la Măgura, unde asfaltul este complet distrus și a coborât circa 2 metri sub nivelul inițial.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ