ÎNCEPE ”TOAMNA BUZOIANĂ”

0
126

Veste bună pentru buzoienii care încă nu și-au făcut aprovizionarea pentru iarnă. Cel mai mare târg al recoltei organizat la Buzău va avea loc, anul acesta, mai devreme decât în 2017. Toamna buzoiană se va desfășura în perioada 19-23 septembrie, iar buzoienii vor putea cumpăra fructe, legume și alte preparate culinare românești.
”Toamna buzoiană” de anul acesta este organizată în perioada 19-23 septembrie, după ce anul trecut târgul şi-a deschis porţile la începutul lunii octombrie. Decizia a fost luată de autoritățile locale, forțate de producțiile timpurii. Și cum se vrea ca acest târg să fie unul de referință care să aducă buzoienilor legume și fructe romenești la prețuri cât mai bune , producătorii vor fi chemați mai devreme să-și etaleze recoltele.
Organizatorii promit cum¬părătorilor marfă de calitate, dar și prețuri mici. În plus, pentru a fi îndemnați să vină în număr cât mai mare, intrarea la târg va fi liberă.
Evenimentul se anun¬ţă a fi unul încărcat de surprize. La Buzău, sunt aşteptaţi să vină meşteri populari din toate regiunile ţării, dar şi din Republica Mol¬dova. Şi dacă pe timpul zilei, buzoienii îşi pot face cumpărăturile pentru pregă¬ti¬rea conservelor pentru iarnă, seara sunt invitaţi la terase, cu mici şi bere, dar şi la spectacole susţinute interpreţi de muzică populară. De asemenea, la fel ca şi anul trecut, este aşteptat să sărbătorească alături de buzoieni, şi mai ales să vadă producţiile din judeţ, ministrul agriculturii Petre Daea.

DENISA IRIMIA/ ROBERT OPREA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ