INFRACȚIUNE TRATATĂ CU INDIFERENȚĂ

0
51

Ignoranța, intențiile ascunse, precum și curiozitatea vă pot costa scump. Ați intrat în contul cuiva de pe o rețea de socializare, de e-mail sau chiar în agenda și mesajele de telefon ale unei persoane, fără să aveți acrodul acesteia, ei bine trebuie să știți că aceste fapte au consecințe drastice: închisoarea. Aceasta nu este o noutate, însă, cei ce folosesc această metodă ori nu știu, ori merg pe ideea că nu vor fi prinși. O spun specialiștii în drept, care vorbesc despre această infracțiune care, deși este tratată cu indiferență, vă poate aduce ani grei de închisoare. Acest lucru de altfel a fost explicat foarte clar, în cadrul emisiunii Subiectul Zilei, de la TV Buzău.

Dacă acest lucru a fost înțeles, atunci mai trebuie să știți încă ceva. Nimeni nu poate scăpa de răspundere. Internetul sau telefonul dețin informații care pot ajuta organele de cercetare să identifice persoana care a apelat la o astfel de metodă ,,neortodoxă”.

Specialiștii în drept spun că în majoritatea cazurilor, unele dintre victime evită să apeleze la organele de cercetare din dorința de a nu-și complica existența. Pe de altă parte, ei spun că aceasta reprezintă o carență în societate. (Dana Sin)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ