Inspectoratul Școlar are un nou șef

0
43

Daniela Palcău, în locul lui Ionel Meiroșu
Rocadă la Inspectoratul Școlar. Funcția de inspector șef general a fost preluată de Daniela Palcău, fost adjunct în cadrul instituției în timp ce Ionel Meiroșu s-a mutat de pe scaunul de șef în cel de adjunct.
Daniela Palcău a fost numită în funcția de inspector șef al Inspectoratului Școlar Județean Buzău înlocuindu-l pe Ionel Meiroșu. Numirea a avut loc vineri atunci când noul inspector a avut și o primă ieșire în public în calitate de reprezentant al instituției, în cadrul unei ședințe în care Primăria Buzău alături de alte câteva firme reprezentative din județ și-au dat acordul pentru realizarea unui centru de excelență în învățământul dual.
Daniela Palcău a declarat că în următoarea perioadă va trebui să se ocupe de buna organizare a unor concursuri și simulări.
Ionel Meiroșu, fostul inspector șef a fost numit în funcția de adjunct, realizându-se în acest fel o rocadă între cei doi reprezentanți ai IȘJ Buzău.
Ionel Meiroșu a fost numit anterior în funcția de inspector șef general în anul 2020 după ce ministrul Educației a emis un ordin de eliberare din funcție pe numele Florinei Stoian.

Florin Zafiu
Adrian Meteleanu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ