ÎNTÂLNIRE DE AFACERI, LA BUZĂU

0
118

Primăria Buzău a găzduit, joi, o întâlnire a afaceriștilor din domeniul turismului. La eveniment au fost prezente mai multe nume mari din turismul românesc, ce dețin sau administrează afaceri profitabile. Scopul întâlnirii a fost de a găsi cele mai bune formule de revigorare a forţei de muncă în turism şi ospitalitate.
Turismul este un domeniu care ar putea aduce mari beneficii materiale țării noastre și, în special, județului Buzău, care are câteva puncte de atracție turistică, vizitate anual de mii de turști. Însă infrastructura sau lipsa investițiilor din zone respective împiedică dezvoltarea localităților cu potențial turistic. La Buzău, joi, a avut loc o întâlnire a afaceriștilor din domeniul turismului, iar printre invitați au fost oameni ce drulează afaceri prospere în acest domeniu. Totodată la eveniment au fost invitați și deținătorii de pensiuni, hoteluri sau restaurante din județul Buzău. Scopul final al întâlnirii a fost acela de a găsi cele mai bune formule de revigorare a forţei de muncă în turism şi ospitalitate.
În cadrul întâlnirii, a fost lansat și Hospitality Management Academy, primul proiect cu finanţare europeană care vine în sprijinul managerilor şi antreprenorilor din industria turismului din România prin faci¬litarea formării profesionale la cel mai înalt nivel.
Proiectul va organiza cursuri pentru 600 de profesionişti din turismul românesc care activează în zonele Sud-Vest, Centru şi Sud-Est, va asigura mentorat şi coaching pentru 200 de antreprenori din industrie, cursuri intensive pentru echipele de Resurse Umane din aceste regiuni precum şi networking şi comunicare între principalii stakeholderi din turism şi ecoturism, activi în cele trei regiuni vizate.

Denisa Irimia/ Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ