INTRARE NOUĂ LA SPITALUL JUDEȚEAN

0
153

Spitalul Judeţean Buzău va avea, în curând, o nouă intrare. În momentul de faţă se lucrează la amenajarea ușii de acces, care să dea o faţă nouă unităţii medicale, dar care să fie mult mai practică pentru acesul pacienţilor şi aparţinătorilor. Cel mai important beneficiu este faptul că, odată cu darea în folosință a noii căi principale de acces, se va evita intersectarea unor circuite în cadrul spitalului.
O investiție aflată în plină desfășurare la Spitalul Județean de Urgență Buzău este cea care vizează mutarea intrării principale în spital și înființarea unei noi căi de acces pentru pacienții internați și pentru cei care vin să îi viziteze. Amenjarea a fost necesară, în primul rând, pentru a evita intersectarea circuitelor în cadrul spitalului, dar și pentru a pune în valoare un spațiu care nu a avut nicio utilitate în ultimii ani. Este vorba despre o suprafață de teren din curtea unității sanitare, aflată între sediul principal și Ambulatoriu, care va căpăta aspectul unui mic parc.
Cel mai important beneficiu este faptul că, odată cu darea în folosință a noii căi principale de acces, se va evita intersectarea unor circuite în cadrul spitalului. Conducerea unității sanitare consideră că nu este normal ca intrarea principală în spital să se facă prin spatele clădirii, pacienții și aparținătorii fiind nevoiți să ocolească prin curtea spitalului.
Lucrările pentru amenajarea noii intrări sunt în plină desfășurare, urmând să fie amenajată o alee principală care va duce până în dreptul treptelor, alee pe marginea căreia vor fi montate bănci, iar terenul din jurul acesteia urmând să devină spațiu verde.

DENISA IRIMIA/ ROBERT OPREA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ