Investiții ale Companiei de Apă pentru cei cu venituri mici

0
30

Buzoieni racordați gratuit la rețeaua de apă și canalizare
Compania de Apă S.A. Buzău va desfășura un amplu proiect pentru „Sprijinirea conectării populației cu venituri mici la rețelele de alimentare cu apă și canalizare existente”, finanțat prin Planul Național de Redresare și Reziliență (P.N.R.R.). Potrivit conducerii operatorului economic, investițiile vor viza persoanele care nu au veniturile necesare pentru a se conecta la rețeaua publică de apă și canalizare iar numărul beneficiarilor este de ordinul sutelor.
Prin acest program se vor realiza gratuit lucrările de branșare și racordare, până la limita de proprietate privată, la sistemele de alimentare cu apă și canalizare existente, aflate în administrarea Companiei de Apă S.A. Buzău. Investiția este deosebit de importantă pentru cei cu venituri mici deoarece pentru fiecare dintre beneficiari costul s-ar fi ridicat la aproximativ 2000 de euro.
Finanțarea este sută la sută nerambursabilă iar prin intermediul proiectului sute de buzoieni vor avea acces la rețele de canalizare și apă potabilă sigură și curată.

Florin Zafiu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ