INVESTIȚII IMPORTANTE LA POGOANELE! Proiecte deja în desfășurare

0
76

Investiții importante reușite de către administrația locală din Pogoanele. În urma unor proiecte depuse la nivel central, autoritățile au reușit să obțină aprobări pentru asfaltarea unor străzi din orașul buzoian, precum și pentru refacerea bordurilor. O altă investiție importantă constă în reabilitarea căminului cultural.
Administrația locală din Pogoanele reușește, în fiecare an, să realizeze investiții importante. Anul acesta un proiect major pentru locuitorii din orașul buzoian a fost reamenjarea zonei adiacente blocurilor de locuințe. Zona centrală a fost complet refăcută și a devenit principalul punct de atracție pentru copii dar și pentru locuitorii din Pogoanele. În același timp se lucrează și pentru asfaltarea străzilor și refacerea bordurilor din Pogoanele.
O altă investiție importantă care se derulează în prezent în orașul Pogoanele este reabilitarea căminului cultural. Proiectul privind refacerea acestui obiectiv a fost depus în urmă cu cinci ani la Ministerul Dezvoltării, însă aprobarea a venit abia anul trecut.
Lucrările de reabilitare a căminului cultural din Pogoanele sunt programate să se finalizeze în luna septembrie a acestui an.

DENISA IRIMIA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ