INVESTIȚII MAJORE ÎN VINTILĂ VODĂ

0
97

Localnicii din comuna Vintilă Vodă pot spune de acum înainte că au scăpat de griji, atunci când vine vorba de trecerea peste râul Slănic. Și asta mai ales după ce Primăria Vintilă Vodă a construit două punți pietonale. Lucrările au început în 2016, cu bani de la Ministerul Dezvoltării Regionale – mai exact, 280.000 de lei  – și s-au finalizat în luna iulie a acestui an. Punțile pietonale fac legătura dintre comuna Vintilă Vodă și alte două sate.

Construirea celor două punți pietonale, peste râul Slănic era imperios necesară. Asta dacă se ia în calcul faptul că celelalte căi de acces, pe care le foloseau înainte  localnicii erau vechi de aproape 70 de ani.

Comuna Vintilă Vodă a fost greu încercată la fiecare ploaie abundentă. Pe lângă podețe ce erau pe punctul de a fi distruse, locuitorii trăiau cu spaima de a nu fi izolați, din cauza infrastructurii drumurilor serios afectată.

Administrația din Vintilă Vodă se confruntă cu o mare problemă în ceea ce privește legătura dintre satele Niculești și Petrechești, respectiv satul Coca Niculești.

Un drum problematic este și cel ce face legătura cu comuna Scorțoasa.

Locuitorii din Vintilă Vodă sunt mulțumiți atât de refacerea celui mai intens circulat drum precum cât și de construirea celor două punți pietonale peste râul Slănic.

Primăria Vintilă Vodă  va continua investițiile și în viitorul apropiat, tocmai pentru a le oferi locuitorilor toate condițiile ce se regăsesc într-o localitate a unui stat european.(Dana Sin)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ