INVESTITORII NU SE VOR DUCE UNDE SE DUC VACILE

0
76

420 de hectare de teren are în patrimoniu comuna Țintești
Consilierii locali municipali au cerut insistent primarului Constantin Toma să precizeze care este aportul cu care comuna Țintești vine în urma unirii cu orașul. Edilul a precizat în nenumărate rânduri că există o suprafață mare de teren în comuna Țintești care ar urma să fie pusă la dispoziția persoanelor care doresc să investească. În ultimele zile s-a vehiculat crearea unui cartier de locuințe în comună, motiv pentru care aleșii locali au solicitat edilului să le spună care este terenul de care comuna dispune și pe care o poate pune la dispoziția investitorilor.
Primarul Constantin Toma a declarat că va exista teren pentru investitori.
Primarul comunei Țintești a făcut lumină vivazi de întrebarea privind suprafața aflată în patrimoniul localității. Dintr-o suprafață totală de 7201 hectare doar 450 sunt administrare de comună.
Primarul Constantin Toma a precizat că prin unirea celor două unități administrative se va dubla suprafața orașului. Există, de asemenea, o oportunitate pentru investitoti, a mai punctat edilul, în contextul realizării autostrăzii A7 Ploiești – Buzău – Pașcani – Siret, Drumul Expres Buzău – Brăila.

Florin Zafiu
Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ