INVITAȚI DE SEAMĂ LA LICEUL SPORTIV

0
339

Deschiderea anului scolar la Liceul cu Program Sportiv a fost făcută de oaspeti de seamă, veniti din Capitală. După ce unitatea scolară a beneficiat de câteva investitii importante, subsecretarul de stat în Ministerul Tineretului si Sportului a venit, la Buzău, să vadă cu propriii ochi cum se pregătesc sportivii. La festivitatea de debut a noului an scolar au mai fost prezenti si inspectorul scolar general, vicepresedintele Consiliului Judetean si viceprimarul municipiului.

Festivitatea de deschidere a noului an școlar la Liceul cu Program Sportiv ”Iolanda Balas Soter” s-a făcut, astăzi, în prezența unui subsecretar de stat din Ministerul Tineretului și Sportului, a inspectorului general, Geta Burducea, a vicepreședintelui Consiliului Județean, Romeo Lungu și a viceprimarului Andrei Neder. Unitatea de învățământ a beneficiat, în ultimii ani, de investiții importante, iar acum se poate mândri cu o sală de sport modernă, dar și cu un hotel în care pot sta elevii. Acestea au fost și motivele pentru care oficialul din Minister a ales să vină la Buzău, la debutul anului școlar.

Inspectorul școlar general Geta Burducea a deschis festivitatea de la Liceul Sportiv cu mesajul transmis de ministrul Educației la început de an școlar, apoi a ținut să transmită succes atât profesorilor, cât și elevilor.

Vicepreședintele Consiliului Județean, Romeo Lungu și viceprimarul Andrei Neder au depănat câteva amintiri din vremea când erau elevi ai acestui liceu.

Vizita oficialităților la Liceul cu Program Sportiv s-a încheiat cu o inspecție în sala de sport și în hotelul unității de învățământ. (DENISA IRIMIA)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ