INVITAȚIE LA TEATRU, ÎN SALĂ ȘI ONLINE

0
26

Buzoienii sunt așteptați la Teatrul George Ciprian cu două spectacole inedite, unul în mediul on-line și unul în sala de spectacol. Vineri , 19 februarie iubitorii de teatru sunt învitați în spaţiul virtual la” Spectacolul Generația 200” . De Dragobete, pe 24 februarie , va rula spectacolul “Barza domnului ministru”, o comedie explozivă de Andre Roussin. De această dată publicul este așteptat în sala de spectacol.
Ce-ar fi dacă îmbătrânirea nu ar mai reprezenta o problemă? Dacă cercetătorii ar descoperi „leacul” pentru acest proces? Cum ar arăta omenirea? Sunt unele din întrebările la care regizorul Marina Hanganu va încerca să răspundă. Un spectacol on-line, transmis pe Zoom, invită buzoienii la o imagine cu privire la viitorul omeniriri dacă s-ar găsi leacul îmbătrânirii. Participarea este gratuită , iar înregistrarea se poate efectua până joi, 18 februarie, ora 19:00 . Pentru a participa, buzoienii trebuie să completeze un formular de înregistrare .
Pe 24 februarie , de Dragobete, Teatrul George Ciprian sărbătorește românește ziua iubirii, cu piesa “Barza domnului ministru”, de Andre Roussin. De acestă data amatorii de teatru sunt învitați în sala de spectacole. Regizorul Lucian Iancu întâmpină spectatorii cu o comedie plină de viață. Din distribuție fac parte actori de seamă.
Spectacolul face parte din evenimentul organizat anual “La teatru de Dragobete”. Având în vedere situația epidemiologică , sceneta va putea fi urmărită cu respectarea normelor de distanțare socială impuse de pandemie.
Biletele pentru spectacol pot fi achiziţionate de la Teatrul „George Ciprian” , Agenția de bilete a Teatrului George Ciprian, situată pe Bulevardul Nicolae Bălcescu dar și online de pe site-ul Teatrului.

Iuliana Sîrbescu /Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ