Iohannis și Ciolacu, păziți de lunetiști

0
42

Întâlnire la nivel înalt între șeful Statului și șeful Camerei Deputaților la o școală din Buzău
Președintele României Klaus Iohannis s-a întâlnit cu președintele Camerei Deputaților Marcel Ciolacu la Buzău, în cadrul vizitei pe care a efectuat-o la Școala Gimnazială nr. 11, în contextul Zilei Mondiale a Mediului și a Zilei Învățătorului. Șeful Statului a fost așteptat de către președintele PSD alături de primarul municipiului Buzău Constantin Toma la intrarea în unitatea de învățământ.
Președintele României Klaus Iohannis alături de președintele PSD Marcel Ciolacu și ceilalți miniștri prezenți la școala din municipiul Buzău au fost păziți de un întreg sistem de securitate. Polițiști cu câini de urmă au patrulat perimetrul unității de învățământ zeci de minute în timp ce pe acoperișul școlii s-au aflat echipe de lunetiști care au scrutat orizontul cu binocluri pentru a se asigura că zona este protejată.
Președintele Klaus Iohannis a fost întrebat dacă este mulțumit de activitatea miniștrilor, în contextul în care România este condusă de o coaliție majoritară PNL-PSD. Șeful Statului a declarat însă că deocamdată așteaptă un raport din partea primului ministru evitând un răspuns direct.
Vizita președintelui Klaus Iohannis la Buzău s-a întins pe durata a aproximativ două ore iar declarațiile sale ulterioare vizitei pe care a efectuat-o la Școala nr.11au atins teme importante economice, politice și geopolitice care afectează într-un fel sau altul viața cetățenilor din România.

Florin Zafiu
Adrian Meteleanu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ