Irinel Cîrstea, exclus pentru calomnii și jigniri

0
39

Președintele USR Buzău vorbește despre exluderea din partid a consilierului local
Consilierul Irinel Cîrstea a fost exclus din partid în cadrul Biroului Județean al organizației. Un abuz, a declarat alesul local, gestul politic fiind pus pe seama susținerii referendumului pentru unirea municipiului Buzău cu comuna Țintești. Președintele USR a răspuns acuzațiilor de abuz declarând printre altele că Irinel Cîrstea a calomniat mai mulți colegi de partid.
Președintele USR Buzău a răspuns acuzațiilor lui Irinel Cîrstea, proaspăt exclus din partid. Consilierul local municipal a declarat, după ce a aflat de decizia Biroului Județean, că i s-a făcut un abuz motiv pentru care sesiza forurile superioare ale partidului. Mihai Răzvan Moraru a precizat că printre motivele care au stat la baza exluderii se numără acuzațiile și jignirile aduse de Irinel Cîrstea unor colegi de partid.
Acuzațiile au venit și din partea consilierului Cîrstea care a precizat că va sesiza organele de cercetare penală pentru o serie de nereguli din sânul partidului.
Deputatul USR, Emanel Ungureanu a declarat la rândul său că organizația de la Buzău a făcut un abuz iar consilierul local își va recăpăta mandatul și sprijinul politic după ce va sesiza forurile înalte ale partidului.

Florin Zafiu
Adrian Meteleanu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ