ITALIANUL A FOST PRINS! Magaletto va fi închis pentru uciderea lui Laurențiu Păun

0
40

Polițiștii buzoieni au reușit depistarea, pe teritoriul Italiei, a bărbatului care, în urmă cu trei ani, l-a ucis cu mașina pe cameramanul TV Buzău Laurențiu Păun. Accidentul s-a produs într-o curbă de pe Șoseaua de centură, Mercedesul italianului scăpând de sub control din cauza vitezei excesive. Magaletto e recidivist, fiind condamnat în trecut și pentru trafic de droguri.
„În urma exploatării unor date de interes operativ au reuşit depistarea în Italia, a unui cetăţean italian în vârstă de 38 de ani care fusese condamnat pentru comiterea infracţiunii de ucidere din culpă. În urma demersurilor efectuate, bărbatul a fost arestat de autorităţile italiene şi se continuă procedurile în vederea punerii în aplicare a Mandatului European de Arestare. Pentru depistarea celui în cauză, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române”, se arată într-un comunicat de presă al Poliției buzoiene.
Reamintim că Laurențiu Păun se afla chiar la serviciu și filma un accident de circulație pe Șoseaua de centură a municipiului. La un moment, o mașină condusă de un cetățean italian a fost scăpată de sub control și l-a lovit în plin pe Laurențiu Păun. Au urmat apoi trei ani de procese, iar de curând magistrații au decis să condamne italianul la doi ani de închisoare.

DENISA IRIMIA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ