Jandarmeria şi-a prezentat noua comandă

0
297

Inspectoratul Judetean de Jandarmi Buzău si-a prezentat astăzi noua garnitură de conducere după iesirea la pensie a comandantului Florinel Micheten. În următoarele sase luni comanda institutiei se va afla lt.col.Virgil Cueru, cel care a ocupat functia de prim-adjunct al inspectoratului din 2014. Va fi secondat de colonelul Emanuel Selaru si un specialist în gestionarea evenimentelor sportive din cadrul Inspectoratului General al Jandarmeriei Române.

Conducerea Inspectoratului de Jandarmi Buzău va fi asigurată în următoarea perioadă, pînă la organizarea unui concurs, de prim-adjunctul Virgul Cueru. După pensionarea comandatului Florinel Micheten, comanda va fi asigurată de trei cadre, unul dintre adjuncţi făcînd parte din serviciile specializate ale Inspectoratului General al Jandarmeriei Române.

Emanuel Şelaru face parte din structurile jandarmeriei locale încă din anul 1996. Cel de-al doilea adjunct detaşat de la Bucureşti va asigura suportul conducerii tot pentru o perioadă de şase luni.

După adoptarea ordonanţei prin intermediul căreia la nivel naţional sute de cadre şi-au depus dosarele pentru pensionare, instituţiile au ajuns să se confrunte cu un deficit de personal specializat. La IJJ Buzău nu s-a înregistrat un exod al cadrelor în schimb la orizont a apărut o altă provocare. Jandarmii încep pregătirile pentru a face faţă noilor realităţi internationale determinate de atentatele din ce în ce mai dese petrecute în marile capitale ale lumii.

Festivitatea de predare-primire a comenzii Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Buzău va fi organizată vineri 25 august. (Florin Zafiu)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ