JUCĂTORII U19, O INCERTITUDINE! 9 tineri fotbalişti se află în pregătiri cu Metalul

0
102

Meciul de pregătire pe care buzoienii de la Metalul îl vor disputa mâine pe terenul divizionarei secunde Dacia Unirea Brăila va fi decisiv pentru tinerii jucători adusi în probe în această vară. Tehnicianul, Vali Stan nu este încântat de evolutia acestora, iar de mâine seară din 9 fotbalisti vor mai rămâne doar patru.
Metalul Buzău a chemat „în probe” mai mulţi jucători sub 19 ani de la echipele din judeţ. 9 fotbalişti de la divizionarele judeţene s-au alăturat lotului pregătit de Vali Stan şi au evoluat în meciul de pregătire câştigat cu 8 la 4 pe terenul celor de la Viitorul Ruşeţu. Antrenorul buzoienilor nu este încântat de puştii din judeţ şi va lua o decizie în privinţa lor mâine seară, după amicalul cu Dacia Unirea Brăila.
Cea mai importantă mutare a buzoienilor o reprezintă transferul lui Dan Stan de la Petrolul Berca, din liga a IV-a buzoiană. Mijlocaşul „petroliştilor” a fost dorit în Crâng încă din pauza competiţională din iarnă.
Mâine, fotbaliştii antrenaţi de Vali Stan se vor deplasa la Brăila pentru jocul cu formaţia Dacia Unirea din localitate, locul 11 în ultima stagiune a eşalonului secund. Partida va începe la ora 11:00.

REPORTER: ANDREI PIŢIGOI

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ