JUVENTUS VREA LA BUZĂU! Stadionul „Gloria”, trecut în dosarul de licenţiere

0
103

Dosarul de licenţiere pentru Liga I al echipei Juventus Bucureşti cuprinde două arene care ar putea fi casa jucătorilor din Capitală în noua stagiune a primei divizii. Este vorba despre stadionul „Ilie Oană” din Ploieşti şi arena „Gloria” din Buzău, ultima fiind o soluţie agreată de conducerea clubului juventin. Confirmarea a venit recent din partea Ligii Profesioniste de Fotbal.
Stadionul din Buzău ar fi cea mai bună opţiune pentru formaţia din Capitală care vrea să-şi mute baza în Crâng. Bucureştenii vor să vină să se pregătească constant la Buzău, lucru pe care prahovenii nu-l acceptă pentru stadionul „Ilie Oană”, din cauza suprasolicitării suprafeţei de joc pe care îşi mai joacă meciurile de acasă şi formaţia Petrolul din localitate.
Aşa cum TV Buzău a anunţat în urmă cu mai bine de o lună, Juventus a luat în calcul stadionul din Buzău şi a purtat deja primele tratative cu autorităţile locale, care au alocat o sumă importantă pentru reabilitatea arenei din Crâng. Scaunele tribunei VIP au fost recondiţionate, iar becurile instalaţie de nocturnă au fost înlocuite, urmând ca în perioada imediat următoare şi vestiarele bazei sportive să fie refăcute.

REPORTER: ANDREI PIŢIGOI

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ