L-A BĂTUT PÂNĂ L-A OMORÂT

0
283

TÂNĂRĂ DE 26 DE ANI, ACUZATĂ CĂ ȘI-A BĂTUT COPILUL DE NICI 3 ANI PÂNĂ L-A OMORÂT.
Caz terifiant, în localitatea Pogoanele, în județul Buzău. Un copil de nici trei anișori a murit după ce a fost lovit în zona capului, de mai multe ori, și mușcat pe tot corpul. Bănuită de uciderea băiețelului este chiar mama acestuia, o tânără de 26 de ani. Într-o clipă de furie, și-a bătut copilul până l-a lăsat fără suflare. Tragedia a avut loc la începutul anului, însă anchetatorii abia acum au aflat detaliile înfiorătoare care o incriminează pe mamă.
Băiețelul fusese lăsat în cameră cu doi frați mai mari, un băiat de 4 și o fată de 11 ani. Potrivit Adevărul. Ro, inițial, Georgiana declarase că micuțul s-a accidentat când se juca cu frații mai mari.
Cadrele de la Ambulanță sosite să-l preia pe băiat l-au găsit în stop cardio-respirator, în fața porții, unde s-au chinuit mai bine de o oră să-l resusciteze. Efortul a fost însă în zadar.
Vecină -06,45…06,58 L-am văzut cum l-a pus jos pe copil. Apoi a venit salvarea. La salvare a zis că e bătut, dar nu știu de ce. Și a murit copilul.
Bănuielile procurorilor s-au adeverit atunci când fețița de 11 ani a rupt tăcerea, în cadrul audierilor care au avut loc în centrul de plasament unde este internată. Rezultatele necropsiei au sosit cu o întârziere de două luni, acestea indicând că moartea micuțului a fost violentă, cu hemoragie intracraniană și mușcături pe tot corpul. —
Rezultatul autopsiei și mărturia fiicei au fost relevante pentru anchetatori, astfel că au decis să schimbe încadrarea la omor. —
Copiii au tați diferiți, iar băiețelul decedat a venit pe lume când concubinul tinerei era plecat din țară. A fost plasat temporar la un asistent maternal, de unde a revenit în familie după ce bărbatul a acceptat să-l crească. Scandalurile se țineau însă lanț în familie din această cauză. —
Femeia nu a fost încă arestată dar este internată din luna martie la Spitalul de Neuropsihiatrie Săpoca. O expertiză de specialitate ar urma să stabilească dacă mama copilului a avut sau nu discernământ în momentul comiterii faptei.

Iuliana Sirbescu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ