La plimbare cu berbecul

0
87

Imagini deloc obișnuite surprinse pe străzile din Buzău. Un bărbat a ieșit la plimbare cu un animal de companie mai puțin obișnuit. Acesta a fost filmat în timp ce il ducea de lanț pe berbecul Vasile. Scena i-a atras atenția unui activist buzoian, care a filmat totul și a urcat imaginile pe Youtube.
Scene amuzante suprinse de un cetățean pe străzile din municipiul Buzău. Un bărbat a fost filmat în timp ce se plimba pe stradă cu un animal de companie mai puțin obișnuit. Acesta îl ducea de lanț pe berbecul „Vasile”, despre care spune că este animalul său de companie. Buzoianul a plimbat animalul preț de aproape o oră pe străzile din cartierul Dorobanți. În clipul de peste 6 minute, se vede cum autorul filmuleţului îl urmăreşte pe cel care plimbă neobişnuitul animal de companie, cu camera telefonului pornită, încercând să întreţină un dialog cu stăpânul berbecului.
Bărbatul care a filmat scena este de părere că plimbarea berbecului pe străzile oraşului are şi o componentă didactică, deoarece copiii aproape că nu mai ştiu cum arată o oaie, o capră sau un berbec.
Postarea buzoianul a devenit virală, atrăgând multe reacţii pe reţelele de socializare.

DENISA IRIMIA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ