Lecție data de Adelin Petrișor consilierilor locali

0
13

Primarul Constantin Toma a fost rugat sa permită accesul presei
Deputatul Emanuel Ungureanu a solicitat primarului Constantin Toma sa reconsidere hotărârea prin care a interzis jurnaliștilor accesul la ședințele Consiliului Local Municipal. Solicitarea a venit în contextul în care administrația locala i a oferit titlul de cetatean de onoare al Municipiului Buzau jurnalistului Adelin Petrișor.
Deputatul Emanuel Ungureanu a solicitat primarului Constantin Toma sa permită accesul jurnaliștilor la ședințele Consiliului Local pentru a da dovada de transparenta și respect fata de valori precum libertatea presei și dreptul la libera exprimare.
În repluca edilul a precizat ca va amenaja o antecamera pentru jurnaliști, demers care l a determinat din nou de deputatul Ungureanu sa i atragă atenția ca nu este soluția cea buna.
Lecția pe care a primit o edilul de Buzau și consilierii locali a venit tocmai de la cel care a primit titlul de cetățean de onoare al Municipiului, jurnalistul de război Adelin Petrișor.
La ultima ședință a Consiliului local municipal, administrația locala a decis interzicerea presei la ședințele publice pe motiv de lipsa de spațiu deși o parte dintre consilier au arătat ca gestul este unul de fuga din fata presei si nedemocratic.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ