LIBERALII ŞI-AU DEPUS CANDIDATURILE

0
104

Filiala Buzău a Partidului Naţional Liberal şi-a depus, miercuri, la Biroul Electoral Judeţean, listele de candidaţi pentru alegerile parlamentare din luna decembrie. Cei propuşi pentru a-i reprezenta pe buzoieni în Camera Deputaţilor şi în Senat fac parte din echipa, recent formată de noua conducere a PNL Buzău.
PNL a fost prima formaţiune politică de la Buzău care şi-a înregistrat candidaturile pentru alegerile parlamentare, la Biroul Electoral Judeţean. Lista liberalilor pentru Camera Deputaţilor este deschisă de noul preşedinte al organizaţiei judeţene, Gabriel Avrămescu, acesta fiind secondat de Claudia Benchescu, buzoiancă la origine, fost consilier la Parlamentul European, în prezenta angajată la Autoritatea pentru Supraveghere Finaciară. Pentru liderul liberalilor buzoieni, obiectivele principale sunt siguranţa locurilor de muncă şi încurajarea antreprenorilor.
Lista pentru Senat a PNL Buzău este deschisă de Vlad Pufu, jurnalist şi proprietar al unui trust media, preşedinte interimar al organizaţiei municipale a partidului. Venit din presă, o lume total diferită de politică, el spune că va reuşi să se adapteze şi să deprindă limbajul politic.
Lista pentru Camera Deputaţilor este completată de omul de afaceri Mircea Posea, de primarul comunei Vadu Paşii, Gheorghe Firon, precum şi medicii Adrian Zoican şi Florin Năstase. La Senat, de pe locul doi candidează, Viorel Holban, preşedintele PNL Râmnicu Sărat.

Laurenţiu Marinov/Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ