LIBERALUL AVRĂMESCU, MESAJ CĂTRE ORBAN ȘI CÎȚU

0
9

“Nu sacrificați viitorul partidului”
Deputatul Gabriel Avrămescu, liderul PNL Buzău a transmis un mesaj către premierul Florin Cîțu și liderul liberal Ludovic Orban în contextul alegerilor pentru conducerea centrală a aprtidului. Buzoianul le-a sugerat să nu sacrifice viitorul partidului și al României prin scandaluri, care ar întări și mai mult Partidul Social Democrat.
În contextul alegerilor pentru președinția PNL, funcție la care concurează premierul Florin Cîțu și actualul șef, Ludovic Orban, liderul liberal de la Buzău a transmis un mesaj către cei doi, făcând apel la calm și moderație. În ultimele zile, lupta dintre cei doi lideri de la centru, dar și în interiorul filialelor locale ale PNL au ținut prima pagină a scandalurilor politice. Gabriel Avrămescu a dat exemplul filialei de la Buzău care a fost distrusă tot din pricina luptelor politice.

“M-am hotărât să scriu aceste rânduri, în calitate de președinte nou ales al PNL Buzău… Am preluat de doar câteva luni, filiala PNL Buzău, una dintre organizațiile abandonate de-a lungul timpului de mai marii lideri de la centru…
Poate că filiala Buzău ar putea constitui un exemplu de luat în calcul de cei doi contracandidați ai PNL, de astăzi, despre cum e posibil să distrugi în doar 8 cicluri electorale o organizație politică de top 5 și să o aduci în ultimele 5 filiale din țară…
Fac apel la decență, la tactul, la simțul măsurii și înțelepciunea de care liberalii au dat dovadă de-a lungul istoriei celui mai vechi partid din România”.

Liderul liberal de la Buzău le-a mai transmis colegilor de la centru faptul că filiala de la Buzău a fost uitată, iar scandalurile recente din sânul PNL nu fac nimic altceva decât să scadă încrederea oamenilor în partid.

“Pentru cei care nu au sesizat că Buzăul există pe harta țării, ar fi bine să știe că pe aici rareori calcă picior de liberal…De ce nu putem să comunicăm, să negociem, să lăsăm scandalurile astea care nu fac altceva decât să șubrezească încrederea oamenilor în PNL și să nemulțumească membrii și simpatizanții?…Acum facem asta cu toții, deliberat. Ajutăm PSD-ul să crească și să se întărească”.
Cu modul actual în care liderii PNL știu să facă politică, partidul va avea de pierdut, a încheiat Gabriel Avrămescu.

“Nu sacrificați viitorul partidului într-o competiție din care nu va câștiga nimeni. În schimb, o competiție din care știm cine va pierde. Va pierde PNL, vor pierde liberalii, dar cel mai grav, va pierde România. Așa că, dragi colegi, reflectați, abandonați orgoliile și construiți pentru România!”

Florin Zafiu
Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ