LIGA I LA BUZĂU, ŞANSE TOT MAI MARI! Stadionul „Gloria”, în stand-by pentru Juventus

0
79

Buzoienii au sanse tot mai mari să vadă meciuri de Liga I pe stadionul din Crâng. Cea mai mare bază sportivă din judet ar putea fi gazda formatiei Juventus Bucuresti, recent promovată în primul esalon. Autoritătile locale au făcut deja primele demersuri în acest sens.
Juventus Bucureşti are mari şanse să joace la Buzău. După ce Gheorghe Chivorchian, preşedintele formaţiei bucureştene a recunoscut în exclusivitate pentru reporterii TV Buzău interesul grupării din Capitală pentru arena din Crâng, autorităţile locale au făcut primii paşi pentru ca stadionul „Gloria” să îşi întâmpine oaspeţii din toamnă. Becurile arse din instalaţia de nocturnă au fost înlocuite, iar cele 300 de scaune aflate la tribuna VIP au fost recondiţionate. Zilele trecute, Juventus Bucureşti a primit trofeul câştigarea ligii secunde la fotbal din braţele buzoianului Gabriel Bodescu, secretarul general al FRF şi ale lui Răzvan Burleanu, şeful fotbalului românesc.
În prezent, baza sportivă a formaţiei bucureştene nu întruneşte condiţiile pentru disputarea meciurilor din Liga I. Oficialii grupării din Capitală fac toate eforturile ca aceasta să fie gata la timp, însă suprafaţa pe care se află complexul sportiv al lui Juventus este motiv de dispută juridică între statul român şi o persoană care revendică terenul ca urmare a unei moşteniri. În aceste condiţii, şansele ca stadionul „Gloria” să fie casa celor de la Juventus pentru cel puţin prima parte a campionatului sunt tot mai mari.

REPORTER: ANDREI PIŢIGOI

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ