LINIE TRANS BUS CĂTRE GĂLBINAȘI

0
370

Veste bună pentru locuitorii din comuna Gălbinași. De luni, autobuzele Trans Bus vor avea traseu și pe raza acestei localități. Mijloacele de transport în comun vor circula din oră în oră, iar biletele vor putea fi achiziționate de la unul din cele 8 puncte de vânzare amenajate pe raza comunei Gălbinași.
Trans Bus Buzău a înfiinţat linia de autobuz numărul 12. Capete de linie vor fi cartierul Micro 14 şi comuna Gălbinaşi. După staţiile Centru, Hasdeu, Gară, autobuzul de pe noua linie preorăşenească va intra pe Şoseaua Brăilei, iar de acolo pe lângă RAR către Tăbărăşti, Gălbinaşi şi Bentu, unde va fi capăt de linie. Autobuzul va circula din oră în oră. Dimineaţa şi după-amiaza, când oamenii pleacă şi se întorc de la serviciu, va avea traseu prin Zona Industrială.
De noile autobuze vor beneficia şi lucrătorii de la societățile din Bariera Brăilei. Locuitorii din Gălbinași vor putea să își achiziționeze bilete de la mai multe puncte de vânzare înființate pe raza comunei.
Următoarele trasee pe care Trans Bus se va extinde în această toamnă vor fi cele spre Ţinteşti, Smeeni, Merei şi Stâlpu, care au făcut demersuri pentru a deveni membre în Asociația de Dezvoltare Intercomunitară de Transport.
Tarifele practicate rămân aceleași ca și în cazul celorlalte comune în care operează Trans Bus, respectiv 3 lei pentru o călătorie în afara orașului. Călătorii care vor folosi linia 12 doar pentru o călătorie în municipiul Buzău, vor achita 2 lei pentru un bilet.

DENISA IRIMIA/ ROBERT OPREA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ