LOC DE JOACĂ PENTRU COPII ȘI BUNICI

0
245

Un nou tip de loc de joacă se amenajează, în aceste zile, la Buzău. De curând, un spațiu destinat micuților din cartierul Micro 3 a fost desființat pentru că nu oferea siguranță. Așa că autoritățile locale s-au gândit să îl transforme radical și să devină un punct de atracție atât pentru copii, cât și pentru adulți.

Muncitorii de la Urbis Serv lucrează intens, zilele acestea, la amenajarea unui loc de joacă în cartierul Micro 3. Spațiul de agrement a fost desființat de curând, din cauză că nu oferea siguranță micuților, așa că municipalitatea s-a gândit să îl transforme într-unul unic, în orașul nostru.

Spațiul de agrement va avea şi un sector pentru adulții care vin să-i însoţească pe cei mici. Un astfel de proiect va fi aplicat în mai multe puncte din oraş. Locul pentru copii şi bunici va fi prevăzut cu aparate de fitness, mese de şah, canapele şi balansoar. Deja lucrările pentru modificarea locului de joacă din cartierul Micro 3 se apropie de finalizare.

Municipalitatea intenţionează ca în următoarea perioadă să fie amenajate cinci noi locuri de joacă şi reabilitate alte 12 astfel de amplasamente mai vechi.(DENISA IRIMIA)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ