LOCURI RĂMASE NEOCUPATE ÎN LICEE

0
11

2.89, media de admitere la Liceul Nicolae Iorga
S-a încheiat prima etapă de repartizare a elevilor în licee. Potrivit Inspectoratului Școlar Județean, peste 100 de locuri au rămas neocupate urmând ca acestea să fie repartizate în cea de-a doua etapă. Au existat licee unde elevii au intrat cu medii de 2 sau de 4, au precizat reprezentanții inspectoratului.
Absolvenții claselor a VIII-a au fost repartizați în licee, în cadrul primei etape computerizate, a anunțat Inspectoratul Școlar Județean Buzău. Față de alți ani, toți elevii înscriși au reușit să ocupe un loc din prima etapă.
Deşi toți elevii au fost repartizați în licee, sute de locuri au rămas încă neocupate.
Elevii cu cele mai mari medii, ca și în anii precedenți, s-au orientat spre licee precum Bogdan Petriceicu Hasdeu sau Mihai Eminescu. Există licee în județ unde elevii au fost repartizați cu note de 2 sau 4. Spre exemplu La Liceul Teoretic Nicolae Iorga din Nehoiu un elev a fost repartizat cu media 2.89,
Potrivit Inspectoratului Școlar Județean, în data de șase august va urma cea de-a doua etapă de repartizare acolo unde elevii au șansa, din nou, să își exprime opțiunea pentru ocuparea unui loc într-unul din liceele buzoiene.

Florin Zafiu
Robert Oprea

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ