LUAT CU ASALT

0
50

Conducerea unui oraș reprezintă o adevărată piatră de încercare pentru orice primar din țară. O simte pe pielea sa și edilul Constantin Toma care, la scurt timp după ce a ajuns în cartierul Obor, a fost abordat de buzoienii ce și-au spus supărările.

Noua hotărâre adoptată în Consiliul Local Municipal prin care se interzice uscarea rufelor la vedere, precum și scuturatul covoarelor în municipiul Buzău au ridicat multe semne de întrebare, dar au stârnit și nemulțumiri în rândul cetățenilor. Doamna din imagine, are peste 80 de ani, locuiește într-un apartament cu 2 camere și nu are în bloc un uscător. Prin urmare, femeia a ales să-și spună nemulțumirea primarului.

Recent, consilierii locali municipali au votat un regulament de convieţuire socială care le interzice buzoienilor să scuipe pe jos, să mănânce seminţe în parcuri sau în faţa blocurilor, să usuce rufele pe balcon, la vedere, dar şi să bată covoarele în faţa blocului. Proiectul îi aparţine primarului Buzăului, Constantin Toma, stârnind nemulţumirea multor persoane şi a unor asociaţii de proprietari din oraş. În acest mod se încearcă civilizarea cetățenilor, iar cei care nu se supun regulilor vor fi sancționați aspru dacă încalcă, în mod repetat și voit, aceste măsuri.(Dana Sin)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ