LUAȚI PRIN SURPINDERE

0
46

Acțiune matinală a reprezentanților firmei de salubritate din municipiu, la mai multe adrese din cartierul „23 August”, acolo unde angajații societății dețineau informații că unii dintre buzoieni nu aveau plătită factura la gunoi. Aceștia i-au luat prin surprindere pe abonații RER Sud, care apăreau restanți la plata facturii de salubritate.

Inițiativa firmei de salubritate s-a dovedit a fi una cu succes. Deja în primele 10 minute, două pubele oferite în custodie au fost luate de la cei care nu își plătiseră factura. Pe de altă parte, pentru a nu rămâne fără recipientul de gunoi, alți abonați au preferat să-și achite restanțele.

Prin acțiunea din această dimineață, reprezentanții firmei de salubritate din municipiu încearcă să descurajeze practica de a încheia un contract doar pentru a primi recipiente pe care le folosesc în alte scopuri decât cel pentru care le-au fost distribuite. Valoarea fără TVA unui recipient de 120 l este de 34 euro, iar pentru o pubelă de 240 l, prețul este de 45 euro.

Astfel de ,,vizite” neașteptate vor fi extinse și la alte cartiere. La nivelul municipiului, în evidențele firmei de salubritate figurează 478 de restanțieri, iar în urma acțiunii din această dimineață, unii dintre ei au rămas fără pubelele de gunoi. (Dana Sin)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ