Lucia Romașcanu vaccinat și depistat pozitiv la COVID

0
9

PSD în carantină
Lucian Romașcanu, președintele interimar al PSD Buzău a anunțat că a fost depistat pozitiv la testul PCR motiv pentru care a intrat în carantină. În urmă cu câteva zile, președintele Consiliului Județean Buzău Petre Emanoil Neagu a fost depistat la rândul său pozitiv, având o formă ușoară a bolii.

SURSA LUCIAN ROMAȘCANU FACEBOOK
Președintele interimar al PSD Buzău, Lucia Romașcanu era vaccinat cu două doze.
“După revenirea dintr-un scurt concediu, în vederea reluării activităților curente, am făcut un test RT-PCR care s-a dovedit a fi… pozitiv. Sigur că m-am izolat imediat urmând un regim de tele-muncă până luni, când expiră carantina legală. Simptomele sunt minime, analizele OK, abia aștept întoarcerea între colegi”.
Ca urmare a îmbolnăvirii, ministrul Culturii ratat o serie de evenimente dedicate Zilei Culturii Naționale.

SURSA LUCIAN ROMAȘCANU FACEBOOK
“Ceea ce regret nespus este că am ratat una dintre cele mai frumoase, dacă nu cea mai frumoasă săptămână din anul unui ministru, săptămâna ce cuprinde Ziua Culturii Naționale. Am lipsit de la decorarea cu Ordinul Steaua României de la Cotroceni a marelui Gheorghe Zamfir și a legendarului actor Constantin Codrescu, printre alții, la propunerea Ministerului Culturii. Am ratat un superb concert al Orchestrei Metropolitane București sub bagheta lui Daniel Jinga, cu Paula Seling, la Buzău”.
Petre Emanoil Neagu a fost confirmat la rândul său cu COVID-19, având simptome ușoare ale bolii. Șeful miniparlamentului județean este vaccinat cu trei doze împotriva coronavirus. La acest moment se află în izolare, având o formă ușoară a bolii dar se va întoarce la lucru începând de la mijlocul săptămânii viitoare.

Florin Zafiu
Adrian Meteleanu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ