LUCIAN FOCA, OFICIAL, SUBPREFECT

0
175

Noul subprefect al județului Buzău, Lucian Foca a fost învestit în funcție, miercuri. Ceremonia s-a făcut în prezența directorului general care se ocupă de relația Guvernului cu prefecții, a președintelui Consiliului Județean, a primarului Constantin Toma şi a altor oficialităţi locale. Lucian Foca a fost numit în funcția de subprefect al județului în cadrul ședinței de Guvern de săptămâna trecută și îl înlocuiește pe Sorin Gheroghe, care va reveni pe o funcție de jurist la Casa Albă.
Noul subprefect al județului Buzău, Lucian Foca a fost învestit în funcție, miercuri, în prezența șefilor de deconcentrate, a primarului municipiului Buzău, Constantin Toma și a președintelui Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu. Învestirea în funcție a fost făcută de către directorul general din cadrul MAI, care se ocupă de relația Guvernului cu prefecții și a fost urmată de depunerea jurmântului de credință de către noul subprefect.
Noul subprefect al județului Buzău a ținut și un discurs din noua postură, care a început cu o gafă.
Fostul comandant al Diviziei 2 Infanterie „Getica”, Petrică-Lucian Foca va face echipă cu actualul prefect, Carmen Ichim. Aceasta se bazează pe experiența generalului de Armată în ceea ce privește conducerea unei instituții.
În același timp, noul subprefect este convins că va face față greutăților ce ar putea apărea într-o instituție complexă, cum este Prefectura județului Buzău.
Lucian Foca l-a înlocuit în funcția de subprefect pe Sorin Gheorghe, cel care ocupa acest fotoliu din toamna anului 2015 și care acum va reveni pe o funcție de jurist în cadrul Instituției Prefectului.

DENISA IRIMIA/ ROBERT OPREA

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ