Lucian Romaşcanu, liderul grupului senator PSD

0
31

Decizia luată în forurile reunite
Preşedintele PSD Buzău, Lucian Romaşcanu a fost reales în funcţia de lider al grupului senatorial a trasmis prin intermediul unui comunicat de presă, formatiunea politică.

PSD Buzău
„Lucian Romașcanu rămâne liderul Grupului Senatorial PSD și în această sesiune parlamentară. Decizia a fost luată în cadrul ședinței grupurilor parlamentare reunite ale Partidului Social Democrat. Revalidarea lui Romașcanu în această poziție vine într-un context deosebit pentru țara noastră, caracterizat atât de necesitatea susținerii proiectelor semnificative ale Guvernului, cât și de pregătirile pentru atmosfera electorală din acest an”, precizează PSD.
Lucian Romașcanu a ținut să le mulțumească pentru încredere colegilor pe pagina sa de Facebook, unde a postat cu privire la acest subiect, dar și referitor la debutul penultimei sesiuni parlamentare a legislaturii 2020-2024.

PSD Buzău

„A început penultima sesiune parlamentară a actualei legislaturi, o legislatură importantă din perspectiva susținerii proiectelor Guvernul României dar și a anului electoral. La ședința grupurilor parlamentare reunite ale Partidul Social Democrat, am avut onoarea de a fi nominalizat pentru poziția de lider a Grupul Senatorial PSD și pentru această sesiune parlamentară. Le mulțumesc colegilor pentru încredere, să ne urăm succes și pentru perioada următoare!”, a transmis liderul social-democrat.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ