Lucian Romașcanu: „Primarii PSD Buzău își înțeleg menirea…”

0
83

Vizite de lucru la Mărăcineni și Berca
Săptămână plină de evenimente semnificative pentru comunitățile locale din Berca și Mărăcineni. Dacă la Mărăcineni amplul proiect de alimentare cu gaze este aproape de final, punându-se la punct ultimele detalii, la Berca au fost deja inaugurate o sală modernă de sport și un nou sediu al primăriei. Administrarea celor două comune a fost evidențiată și de senatorul Lucian Romașcanu, care a postat pe pagina sa de Facebook informații despre evenimentele la care a participat. La Berca liderul PSD Buzău a luat parte la inaugurarea noului sediu al primăriei și la inaugurarea sălii de sport.

SURSA PSD BUZAU
„La Berca am participat la inaugurarea noului sediu al primăriei, un sediu modernizat, care răspunde nevoilor administrației dar și celor ale oamenilor care așteaptă de servicii de calitate. Tot la Berca am inaugurat sala de sport și am asistat la câteva minute ale unui meci de handbal între două echipe de fete talentate și ambițioase. Felicitări primarului Dobrița Ionel și echipei sale pentru numeroasele realizări pentru Frumoasa Berca,” a scris Lucian Romașcanu pe Facebook.
Ulterior la Mărăcineni Lucian Romașcanu a participat la o ședință privind stadiul proiectului de alimentare cu gaze a localității. Această inițiativă reprezintă o realizare impresionantă pentru peste 4.000 de gospodării din Mărăcineni, asigurându-le accesul la o sursă de energie curată și accesibilă.

SURSA PSD BUZAU
„La Mărăcineni am participat la o ședință de progres privind stadiul proiectului de alimentare cu gaz a localității. Este o imensă realizare pentru peste 4.000 de gospodării din Mărăcineni, o investiție majoră asigurată printr-un efort comun al primarului Dumitru Constantin, un primar excepțional, împreună cu administrația centrală și cu Transgaz,” a completat președintele PSD Buzău, Lucian Romașcanu.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ