Lucrări de amploare pe DN10

0
95

Urmează noi lucrări în zona barajului de la Siriu
Pe DN10 au loc ample lucrări de consolidare. În zona comunelor Măgura, Siriu și Viperești circulația este restricționată iar șoferii vor trebui să acorde atenție sporită. Autoritățile speră ca în scurt timp toate punctele critice de pe sectorul de drum care leagă municipiul Buzău de Brașov să fie dispară iar șoferii să poată circula în deplină siguranță.
GABRIEL AVRĂMESCU FACEBOOK
“Lucrările de consolidare pe DN10 (comuna Măgura, sat Ciuta) au început în forță. Se forează pentru construcția a 117 coloane pentru ancorarea versantului pe sub șosea. 6 luni au fost estimate pentru lucrările de anvergură (km.30 +750 zona Ciuta-Viperești). Valoarea proiectului ajunge la aproximativ 2 milioane de euro… Investiția proiectului vine de la Ministerului Transporturilor, prin Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR S.A, lucrările fiind coordonate de Directia Regionala de Drumuri si Poduri Bucuresti”, informează președintele PNL Buzău, Gabriel Avrămescu.
Practic, de-a lungul Drumului Național 10 au loc în total trei mari lucrări de consolidare.
Conducerea Prefecturii a anunțat că în curând vor începe lucrările de consolidare a viaductului din zona Siriu. Autoritățile au răspuns totodată și șoferilor care sunt nevoiți să aștepte minute în șir în fața semafoarelor amplasate în zona respectivă unde în continuare există restricții de tonaj și porțiune unde se circulă pe o singură bandă.
În luna martie a acestui an circulația rutieră a fost închisă în zona barajului de la Siriu și redirecționată din pricina unor alunecări masive de teren care au afectat partea carosabilă.

Florin Zafiu
Adrian Meteleanu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ