LUCRĂRILE DE LA PODUL MĂRĂCINENI, O PROVOCARE

1
128

Lucrările de reabilitare la podul de la Mărăcineni, programate să înceapă luna viitoare, constituie o provocare pentru Poliţia Rutieră. Agenţii vor fi nevoiţi să asigure fluenţa traficului în acestă zonă extrem de importantă şi intens circulată, ce face legătura între Moldova şi Capitală. Circulaţia va fi mult îngreunată, pentru că sensul de mers dinspre Râmnicu Sărat spre Buzău va fi închis pentru câteva luni, perioadă în care se fac reparaţiile.

Conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău a luat deja în calcul suplimentarea efectivelor în zona podului, dar şi detaşarea unor poliţişti din alte localităţi. Totodată, în asigurarea fluenţei traficului vor fi implicați şi agenţi de la Poliţia Locală.

Lucrările la podul vechi de la Mărăcineni vor fi de durată, iar în lipsa unei căi de circulaţie alternative, autorităţile au pus în discuţie, inclusiv posibilitatea constriurii unui pod temporar de pontoane. O decizie, în acest sens ar urma să fie luată în urma consultărilor dintre toţi factori responsabili.(Laurenţiu Marinov)

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ