Lucrările pe DN10 se apropie de final

0
38

Prefectul județului, în vizită pe șantier
Pe Drumul Național 10 din județul Buzău au loc mai multe lucrări de consolidare și refacere a unor obiective de infrastructură. Prefectul județului a dat asigurări că în acest an șoferii vor putea circula în condiții normale, având în vedere că există mai multe puncte pe DN10 unde traficul se desfășoară cu dificultate.
Din pricina alunecărilor de teren, circulația pe DN10 Buzău-Brașov a fost afectată. Drumarii au demarat lucrări de refacere al carosabilului, circulația la acest moment în unele zone cum ar fi spre exemplu KM.30 pe raza comunei Măgura desfășurându-se cu dificultate. Au fost instalate semafoare, traficul autoturismelor realizându-se pe un singur fir. Prefectul județului Buzău aflat în zona respectivă a anunțat că în mai puțin de o lună va fi realizată refacerea părții carosabile.
Lucrări ample de reabilitare vizează podul peste râul Bâsca de la Cislău, tot pe DN10.
Pe DN10 au loc ample lucrări de consolidare. În zona comunelor Măgura, Siriu, Cislău și Viperești circulația este restricționată iar șoferii vor trebui să acorde atenție sporită. Autoritățile speră ca în scurt timp toate punctele critice de pe sectorul de drum care leagă municipiul Buzău de Brașov să fie dispară iar șoferii să poată circula în deplină siguranță.

Florin Zafiu
Adrian Meteleanu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ