Managementul defectuos a desființat firma de asfaltare

0
16

Directorul Urbis l-a luat pe “nu știu” în brațe
Un milion de euro a fost investit în achiziționarea unei stații de asfalt care să răspundă nevoilor administrației locale în situația unor lucrări la nivelul municipiului Buzău. Pentru a administra mai bine capacitatea, a fost înființată firma SC Trans Urbi Mixturi SRL în relație directă cu URBIS Serv și Primăria Buzău. Din nefericire, firma nou înființată și-a demonstrat ineficiența, majoritatea lucrărilor din oraș fiind efectuate de firme terțe. Prin urmare, consilierii locali au fost puși să aprobe dizolvarea ei. Proiectul a stârnit dezbateri aprinse, un ales local atrăgând atenția că dizolvarea societății, în anumite condiții ar putea conduce la înstrăinarea stației de asfalt.
Directorul Urbis Serv nu a știut exact în ce condiții ar trebui să aibă loc dizolvarea firmei dar a atras atenția că își dorește o rezolvare rapidă a situației astfel încât stația de asfalt să poată fi folosită în continuare.
Proiectul legat de SC Trans Urbi Mixturi SRL a trecut de votul consilierilor cu amendamentul privind dizolvarea fără lichidare.
Desființarea societății arată un slab management, la acest moment Urbis folosind mai puțin de jumătate din capacitatea stației pentru lucrările încredințate de Primăria Buzău.

Florin Zafiu
Adrian Meteleanu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ